Jump back to top

Услуги и поддръжка

Специални Технически Операции

Специални Технически Операции

Dacia се доказва всеки изминат ден като достъпна, надеждна и приятелска марка. Непрестанните усилия да отговори на очакванията на своите клиенти налага особено внимание върху качеството на продуктите и услугите предлагани от марката.

 

Това налага при най-малкото съмнение за компрометиране на тази надеждност да се стартират кампании за проверка на група автомобили. В зависимост от типа на проверката се изпращат персонални писма или при посещение в оторизираната сервизна мрежа се предоставя такава информация. За още по-бързото намиране на налична кампания за вашия автомобил, можете да проверите със 17 цифрения VIN (шаси) номер изписвайки го в полето по долу. По време на проверката в сервиза може да се установи необходимост от подмяна на определени възли или детайли. Всичко това ще бъде направено напълно БЕЗПЛАТНО за вас и във възможно най-кратки срокове.

 

 

Възможно е вашия автомобил да не бъде намерен в базата данни, ако неговата първа регистрация не е направена в България. В този случай можете да проверите наличието на сервизна кампания като се свържете с оторизираната сервизна мрежа на Dacia.

 

 

ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧНА СЕРВИЗНА КАМПАНИЯ >>