Renault MEGANE

Представяне

PrintSend

Привличайте погледи

Насладете се на вградените технологии

Бъдете на върха на иновациите

Привличайте погледи

Привличайте погледи

Динамично и чувствено, новото Renault MЕGANE просто сияе. Правилните му пропорции и излъчване, едновременно спортно и елегантно, ви приканват да се качите в него, без да се замисляте.

Ниско стъпило на земята, с висока средна линия, новото Renault MЕGANE излъчва уникална хармония. Ще се възхитите на неговите щедри извивки и изваяни рамене, както и на по-стегнатите очертания на стилната му долна част, устремена напред. Обещаващ бързи реакции, динамичният дизайн на новото Renault MЕGANE ви предлага силни усещания.

С внушителна предна решетка и широко вертикално лого, новото Renault MЕGANE гордо разкрива своята принадлежност към марката. Нашите дизайнери са вложили всичките си умения, за да очертаят с финес всяка една от неговите извивки, като са се водили от правилните му пропорции и съвършен силует. Елегантно до най-малкия детайл, с хромираните елементи в предната част, на чистачките и ауспуха, новото Renault MЕGANE наистина притежава характеристиките на висок клас автомобил.

Благодарение на своята уникална светлинна идентичност, новото Renault MЕGANE ви омагьосва мигновено. Благодарение на технологията Edge Light 3D (LED), предните дневни светлини с С-образна форма подчертават елегантно неговия дизайн. Отзад, веднага щом запалите двигателя, светлинният му почерк подчертава силуета, сякаш художник рисува по него с тъмно червена триизмерна светлина.

Насладете се на вградените технологии

Насладете се на вградените технологии

Заемайки място на борда на новото Renault MЕGANE, вие мигновено се потапяте в една високотехнологична вселена. Като същински кокпит, мястото на водача е оборудвано с интуитивна технологична комбинация, уникална по своята същност. Благодарение на Multi-Sense® вие имате възможност да персонализирате вашите усещания до най-малкия детайл и то само с един жест. Обмислили сме всичко, за да може вие да преживеете уникални моменти. Готови ли сте да поемете командването?

Благодарение на цветния Head-Up дисплей, основната информация е винаги пред погледа ви: скорост, навигация, помощ при шофиране…всичко това е съчетано на едно място, за да ви позволи да не отклонявате поглед от пътя. Технологично вдъхновен от авиацията, този дисплей се отличава както по отношение на сигурността, така и на комфорта, който ви предлага.

Снабдена с интуитивна апаратура, достъпна непосредствено от наистина удобната ви седалка, широката централна колона на новото Renault MЕGANE ви потапя в същинска технологична вселена. Насладете се на изчистеното арматурно табло и на изискания облик на сензорния екран 8,7" на мултимедийната система R-Link 2. От този също така интуитивен дисплей може да контролирате всички функционалности на вашия автомобил: радио, навигация, телефон, приложения, системи в помощ на водача...

Сензорното арматурно табло TFT с диплей от 7’’ ви предлага чист и контрастен образ както през деня, така и през нощта.Благодарение на технологията TFT може да персонализирате сензорния дисплей, за да имате достъп до всички предлагани параметри при оптимален визуален комфорт.

Снабдено с изключителната система Multi-Sense®, новото Renault MЕGANE ви предлага нечувани досега усещания от този клас автомобили. Благодарение на тази система имате възможност да персонализирате вашите усещания при шофиране в зависимост от настроенията и желанията си. Може да влияете върху реакциите на педала на газта и на двигателя, смяната на предавките*, интензитета на масажната функция на вашата седалка, звука, издаван от двигателя, и интериорното осветление на купето. Имате избор между 5 режима: Sport, Normal, Comfort, Personal или Eco, свързани с 5 възможности за интериорно осветление: червено, зелено, синьо, виолетово или сепия. Създайте сами своите усещания при шофиране!
* при автоматична трансмисия EDC.

Бъдете на върха на иновациите

Бъдете на върха на иновациите

Желаете още по-силно изразен спортен дух, без това да се отрази на вашия комфорт? Моделът Renault Sport GT на новото Renault MЕGANE предлага една уникална технология в своя клас: системата 4CONTROL. Тази технология позволява автомобилът да завива с 4-те колела. Системата 4CONTROL изчислява ъгъла на задните колела повече от 100 пъти в секунда, за да ви гарантира оптимална стабилност по всяко време и да ви предложи нечувано досега удоволствие от шофирането. Радвате се на динамика и прецизност по пътищата с много завои и на рядко срещана маневреност в градски условия, като намалявате с 30% времето за реакция на автомобила. Идеалният компромис между комфорт и спортен дух!